UrbanBg.Com International Music Media | Forum Members area : Register | Sign in

Над 4000 кандидати за кастинга MAD VJ Contest


На 19 май, "MAD TV" стартира националнaта кампания “MAD VJ Contest”. Кастингът има за цел да открие новото лице на музикална телевизия "MAD" сред младите хора на възраст между 18-25 години, мечтаещи да станат част от най-модерния и креативен телевизионен екип, да усетят тръпката от работа пред камера и да споделят своя музикален опит със зрителите.

Със старта на “MAD VJ Contest”, "MAD TV" създаде архив с всички регистрирани участници, открили уникалния код в опаковките на кроасани "7 Days MAX" и изпратили кода с есемес на номер 2250.

Дни преди края на регистрацията, броя на желаещите да спечелят мястото, определено за новия водещ, надхвърля 4000 кандидати. Лавина от електронни писма от цяла България и въпроси, свързани с участието в конкурса, заливат екипа на "MAD".

С какво ще ни изненадат кандидатите по време на кастингите и как ще се представят пред камерите, може да научите от колоритните и цветни репортажи, които телевизията ще излъчва след всеки регионален кастинг.

Филмчетата, както и пълна галерия със снимки на участниците от кастингите, ще бъдат качени и на официалния сайт на конкурса www.mad.tv/bg/vjcontest.

На 20 юни стартира втората фаза от националния кастинг - регионалните кастинги в Благовград, Пловдив и София. За всички кандидати настъпва часът на истината!

Очаквайте "MAD TV" във вашия град:
- Благоевград – 20 юни
- Пловдив – 25 юни
- София – 27 юни

Екипът на "MAD" ще посети трите града и ще даде шанс на всeки участник да разкрие своя талант пред камера. След кастингите, 4-членно жури, съставено от представители на мениджърския екип на програмата и "Chipita", ще излъчи по един победител от всеки град.

Зрителите и посетителите на официалния сайт на конкурса ще имат последната дума при избора на най-талантливия нов водещ.

Периода на гласуване ще бъде 10 дни. Освен голямата награда – договор с "MAD TV", най-атрактивните участници в конкурса ще получат специални подаръци от музикалната телевизия.

Няма коментари: